Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜεταλλεία Asic Kadena

Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda

Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda

  • Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda
  • Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda
  • Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda
  • Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda
  • Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda
Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με τον ανθρακωρύχο νομισμάτων Kadena εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Goldshell
Αριθμό μοντέλου: KD5
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 2
Τιμή: $1000-$15000
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλά συσκευασμένος με το χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8working ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Ανθρακωρύχος Goldshell KDA Hashrate: 18TH/S
Κατανάλωση ισχύος: 2250W Αλγόριθμος: Blake2S
Νόμισμα: KDA
Υψηλό φως:

Ανθρακωρύχος Goldshell Kd5 18ΟΣ με Psu

,

18Η εγκατάσταση γεώτρησης μεταλλείας Psu Kda

,

goldshell η 18η FCC CE αποδοτικότητας kd5

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΌΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΉ ΤΩΝ ΤΙΜΏΝ BTC ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΠΙΌ ΊΔΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΜΗΧΑΝΏΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΙΜΏΝ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΧΡΌΝΟ FISRT, ΕΜΕΊΣ ΒΈΒΑΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΜΗΧΑΝΉ.

 

Crypto ανθρακωρύχων Blake2S Goldshell KD5 KDA KADENA 18Th/S Asic μηχανή μεταλλείας


 

Περιγραφή

 

 

Ο ανθρακωρύχος Goldshell kd5 έχει μερικές ελπιδοφόρες στατιστικές όσον αφορά την αποδοτικότητα εδώ. Ο αλγόριθμος Kadena χρήσεων μηχανών μεταλλείας Kadena Kd5, και μέγιστος ο υπολογιστική ισχύ είναι 18οι/s. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος της μηχανής μεταλλείας είναι 2250w, και το jiashouna είναι το τοπ σημείο της μεταλλείας. Με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία των ανθρακωρύχων, η ελπίδα ανθρακωρύχων αυτό μπορεί να φέρει τα κέρδη. Έκανε έτσι επειδή οι ιδιαίτερα προσδοκώμενοι ανθρακωρύχοι δεν απογοήτευσαν. Διαβάστε αυτήν την αναθεώρηση goldshell kd5 για περισσότερες πληροφορίες.

 

Περίπου χαρακτηριστικά γνωρίσματα και προδιαγραφές goldshell kd5

 

Ο ανθρακωρύχος Kadena Kd5 είναι ανθρακωρύχος με την ίδια εμφάνιση με άλλο εξοπλισμό goldshell. Η μέρα κυκλοφορίας είναι το Μάρτιο του 2021, το οποίο την καθιστά προσδοκώμενη ιδιαίτερα. Δεδομένου ότι Kadena είναι ένα κερδοφόρο νόμισμα, οι χρήστες θέλουν την αξία για τα χρήματα.

Ζυγίζει 8500g και το μέγεθός του είναι 200x264x290mm. Οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν τη διεπαφή Ethernet, η οποία είναι μια συνολικά αναγνωρισμένη πλατφόρμα. 176v-264v είναι η προτίμηση του κατασκευαστή.

Δεδομένου ότι η μηχανή μεταλλείας δεν έχει απελευθερωθεί, δεν έχουμε οποιεσδήποτε λίμνες μεταλλεύματος. Αναμένουμε διάφορες λίμνες μεταλλεύματος για να είμαστε διαθέσιμες μόλις είναι το προϊόν στην αγορά. Μπορείτε εύκολα να λάβετε τον ανθρακωρύχο από διάφορα επιλεγμένα καταστήματα και τους κατασκευαστές.

Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την αγορά των μηχανών μεταλλείας πρέπει να κάνουν έτσι. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι το Kadena τους kd5 είναι έξω - - απόθεμα.

 

Αλγόριθμος Goldshell kd5

 

Ο αλγόριθμος Kadena προτείνει έναν εξελικτικό μηχανισμό συναίνεσης BFT, ο οποίος το καθιστά μοναδικό. Ο αλγόριθμος δεν είναι τόσο ασφαλής όσο bitcoin ο αλγόριθμος, αλλά είναι απολύτως αποδεκτό. Αν και υπάρχουν μερικές ατέλειες εδώ και εκεί, ο αλγόριθμος μπορεί να παρέχει.

Οι περισσότερες μονάδες που χρησιμοποιούν τον αλγόριθμο Kadena είναι κερδοφόρες ακόμα και σήμερα. Παρουσιάζει την αξιοπιστία του αλγορίθμου από την άποψη της αποδοτικότητας. Είναι επίσης γρήγορο και ασφαλές, προστατεύοντας τους χρήστες από τις επιθέσεις 51%.

 

Κατασκευαστής

Goldshell

Πρότυπο

KD2 ανθρακωρύχος

Hashrate

TH/S

Απελευθέρωση

Το Μάρτιο του 2021

Εξουσιοδότηση

180 ημέρες (ολοκαίνουργιες)

Τοπ νόμισμα

KDA

Δύναμη

2250W

Βάρος

8.5KG

Επίπεδο θορύβου

80db

Ανεμιστήρας

2

Μέγεθος

264mm×200mm ×290mm

Τάση

176 - 264V

Διεπαφή

Ethernet

Θερμοκρασία

5 - 35 °C

Υγρασία

5 - 95%

 

Crypto ανθρακωρύχων Blake2S Goldshell KD5 KDA KADENA 18Th/S Asic μηχανή μεταλλείας 0

Crypto ανθρακωρύχων Blake2S Goldshell KD5 KDA KADENA 18Th/S Asic μηχανή μεταλλείας 1

Crypto ανθρακωρύχων Blake2S Goldshell KD5 KDA KADENA 18Th/S Asic μηχανή μεταλλείας 2

 

 

Περίπου εμείς

 

Η μιας στάσης μεταλλεία που ιδρύεται το 2018, τοποθετημένος σε Shenzhen, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με τις ανεξάρτητες ικανότητες ανάπτυξης προϊόντος, σχεδίου και πωλήσεων. Η μιας στάσης μεταλλεία έχει τη φιλοδοξία να έχει μια σημαντική συμβολή στην ψηφιακή βιομηχανία νομίσματος και να φέρει τις θετικές βελτιώσεις στη ανθρώπινη ζωή. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή μιας μιας στάσης λύσης για τους πελάτες στη βιομηχανία cryptocurrency. Η μιας στάσης μεταλλεία παρέχει το υλικό μεταλλείας cryptocurrency και τα εξαρτήματα, βοηθούν την επέκταση αγροτικής δυνατότητας μεταλλείας, έχουν τις επαγγελματικές φιλοξενώντας υπηρεσίες ανθρακωρύχων. Μέσω της μιας στάσης πλατφόρμας μεταλλείας, θα πάρετε τις μιας στάσης υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της αγοράς μηχανών, φιλοξενία, εξάγοντας λίμνη, hashrate, εκτίμηση νομίσματος, δανεισμός νομίσματος, προσδιορισμός της ποσότητας νομίσματος, νόμισμα που κάνει εμπόριο, για να εξασφαλίσετε την οικονομική ασφάλεια των πελατών, αποκλειστικοί διευθυντές πελατών, για να παρέχετε τις επαγγελματικές υπηρεσίες ασφάλειας για τους πελάτες.

 

Crypto ανθρακωρύχων Blake2S Goldshell KD5 KDA KADENA 18Th/S Asic μηχανή μεταλλείας 3

 

Γιατί μας επιλέξτε

 

Λόγοι για μας:

1. Επαγγελματίας: Η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματικές αγορά, τις πωλήσεις, τις ομάδες συντήρησης και Ε&Α, οι οποίες μπορούν να παρέχουν σε σας τις επαγγελματικές pre-sales και μεταπωλήσεων υπηρεσίες.

2. Τιμή: Η επιχείρησή μας έχει το ορυχείο της, και μπορούμε να λάβουμε των περισσότερων από τις υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής πηγές στην αγορά.

3. Ποιότητα: Η επιχείρησή μας έχει ένα επαγγελματικό δωμάτιο δοκιμής και μια εξεταστική ομάδα. Θα εξασφαλίσουμε ότι κάθε μηχανή μεταλλείας που στέλνεται σε σας μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

4. Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Αφότου αγοράζετε τη μηχανή της επιχείρησής μας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεων της επιχείρησής μας ανά πάσα στιγμή, και η επιχείρησή μας θα έχει μια επαγγελματική ομάδα συντήρησης για να απαντήσει στις σχετικές με τη μηχανή ερωτήσεις για σας.

5. Προϊόντα: Στην επιχείρησή μας, μπορούμε να βρούμε οποιοδήποτε πρότυπο μηχανών που θέλετε, εφ' όσον το χρειάζεστε, εμείς θα σας εξυπηρετήσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

 

Να εξαγάγει φιλοξενία

Μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη έκταση της φιλοξενίας των υπηρεσιών, εάν χρειάζεστε τη φιλοξενία, παρακαλώ μας έρχεστε σε επαφή με άμεσα.

 

 

1. Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή:

 

(1). Εάν θέλετε να περάσετε από Alibaba, μπορούμε να δεχτούμε την πληρωμή alibaba (T/T, PAYPAL, κ.λπ.), περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με.

(2). Μπορούμε επίσης να δεχτούμε τη μεταφορά/usdt την πληρωμή τραπεζών.

Παρατήρηση: Η τιμή θα κυμαθεί καθημερινά, παρακαλώ να επιβεβαιώσει την τιμή και την ποσότητα πάλι πρίν τοποθετεί τη διαταγή.

 

2. Χρονική ανοχή:

 

Θα τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσω του αέρα συμπεριλαμβανομένου DHL/Fedex/UPS μετά από την πλήρη πληρωμή. (Συνήθως χρειάζεται 3-7 εργάσιμες ημέρες)

 

3. Χρόνος εξουσιοδότησης:

 

(1). Νέοι ανθρακωρύχοι: 1 έτος ή μισό έτος.

(2). Κοινοί προμηθευτές δύναμης: 90 ημέρες.

(3). Γραφική κάρτα: 90 ημέρες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Easy Cloud Times Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Suhail Fang

Τηλ.:: 17308100565

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα